Spring til indhold

om TinyZoo

Mit navn er Linea Christensen. Jeg er uddannet i og har arbejdet i dyrehandel i over 7 år, hvor jeg har samlet en masse erfaring. Dog har jeg bedst erfaring fra mit private opdræt, hvor jeg har kunnet gå mere i dybden.

Til dagligt er jeg veterinærsygeplejerskeelev på en dejlig klinik, hvor jeg samler endnu mere viden.

 

Jeg har altid brugt meget af min fritid på dyr og jeg går meget op i det enkelte dyrs krav til pasning og pleje. Når jeg anskaffer mig en ny art, sætter jeg mig 100 % ind i pasning af dette, og forsøger at skaffe så megen viden som muligt – og selv observere dem og derved opbygge endnu mere erfaring og dele ud af denne.

Derudover laver jeg udførlige pasningsvejledninger til dem alle, og står til rådighed til enhver tid, hvis nogen har spørgsmål vedrørende pasning, pleje mm.

 

Temperament og helbred står øverst på listen.

Har jeg ikke en god fornemmelse med køber, bliver dyret ikke solgt til personen – dyrene kommer først.

 

Kontakt mig endelig, alle spørgsmål er velkomne.